Unghundehold

Begynder din hund at have mere og mere vat i ørene? Opfører den sig efterhånden som teenageren derhjemme? Så fortvivl ej, kom med på vores unghundehold, der er den naturlige fortsættelse fra hvalpemotivation. Her vil en af vores dygtige instruktører hjælpe dig godt igennem den, for nogen mere end andre, prøvende tid med skarpe tænder, kønsmodning, en unghund med egne meninger om tingene mm. Unghundeholet er henvendt til unghunde fra 6 måneder. Her bygges der videre på de nyerhvervede færdigheder fra hvalpeholdet.

Det vil du lære

Kursets længde vil typisk være på 12 træningsgange, af 1 times varighed. Der vil altid være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Instruktøren tilpasser øvelserne så de individuelle niveau tilgodeses.
Vi arbejder bl.a. videre med
  • Grundlæggende øvelser fra hvalpemotivation
  • Hunden skal lære at tilbyde adfærd
  • Belønningsstrategi
Undervejs kommer vi omkring øvelser der vil udfordre hundens
  • Balance og kropskontrol - herigennem vil hunden blive mere fortrolig med sin egen krop.
  • Samarbejdsøvelser - herigennem lærer hunden at følge dig som fører, f.eks. ved indlæring af tricks.
  • Søgeudvikling - herigennem lærer hunden at følge et udlagt duftspor, dette er en grundlæggende introduktion til at arbejde videre med hundens duftesans.

Forudsætninger for deltagelse

Det er en forudsætning af have deltaget på hvalpemotivation  (enten i DKK-Viby eller tilsvarende fra anden klub)  for at kunne deltage på holdet.

Adgangsgivende til videre træning

Efter endt deltagelse på unghundetræning, er der mulighed for at fortsætte jeres træningssamarbejde på et af vores andre spændende hold.Pris 800 kr.